xchange.bg banner

Доходността от банковите депозити отдавна е минало и те вече не са решение за нашите спестявания. Алтернативата е да инвестираме в активи, различни от кеш, за да защитим спестяванията си с потенциал да ги увеличим. xChange Boost е услуга, която от скоро е на българския пазар, услуга подходяща не само за крипто ентусиасти, но и за тези, които имат свободен капитал и търсят добри възможности за инвестиция и диверсификация на риска.

xChange Boost дава постоянен пасивен доход базиран върху инвестираните средства при нисък риск и гъвкави условия. Потребителите имат шанса да получават до 8% годишно върху активите си, без такси за управление, депозиране и теглене и без период на заключване. Всеки ще може да изтегли активите си тогава, когато са нужни, без да губи. xChange Boost е услуга, която е налична само в мобилното приложение xChange. bg и предлага следните предимства:

● Пасивен доход – до 8% на година в рамките на три скоростни плана; актуализация на печалбите в реално време, като на всеки час потребителите получават и награда на наградата (т.нар. сложна лихва);
● Минимална инвестиция – Старт само със 100 лв., за да тества всеки дали xChange Boost сметката е подходяща за него;
Нисък риск – С xChange Boost клиентите получават фиксирана печалба от нас и увеличават своите активи без да се излагат на риска от променливите приходи, типичен за света на децентрализираните финанси (DeFi) и yield farming-а;
● Гъвкави условия – Депозит и теглене по всяко време, без такси за услугата.

„Тъй като вече имаме повече от 1 г. професионален опит в света на децентрализираните финанси (DeFi), открихме ниша, чрез която можем да генерираме стабилна и нискорискова постоянна печалба, като депозираме средства в различни протоколи и децентрализирани борси в така бързо развиващата се екосистема.” сподели Никифор Илиев, директор и съосновател на xChange.bg.

“Взехме и изключително сериозни мерки относно сигурността на предоставените ни средства, за да елиминираме какъвто и да е било риск. Например, средствата не се инвестират в криптовалути, които имат волатилна цена, а се влагат във възможно най-ниско рискови възможности. Извършваме технически одит на smart contract-а и се изследват потенциалните възможности за хакове или злонамерени действия от страна на създателите на протокола; протоколите, които се използват са с дълга история и висока ликвидност, което също показва тяхната сигурност, а също така и не влагаме всички стейбълкойни в един протокол, за да се диверсифицира и малкия възможен риск. ” продължи г-н Илиев.

xChange Boost е алтернативата за финансовите активи, която стартира на българския пазар в особено подходящ момент за потребителите, тъй като всеки има нужда да опази спестяванията си във времена на висока инфлация и геополитически, икономически, и финансови промени.

Всеки може да намери повече информация относно услугата, как работи, и как да се възползва от нея на сайта на xChange.bg или да получи отговори на възникнали въпроси тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Влез в профил

Регистрация

Reset Password

Моля въведи твоя потребител или email, за да получиш линк по email за създаване на нова парола.