xchange.bg banner

Цените на криптовалутите сякаш следват тенденциите на пазара и са решили да се включат в Black Friday намаленията. Тези дни стойността им падна още повече, което задейства и много играчи да закупят големи количества Биткойн и други алткойни.

В тази връзка от xChange.bg пък са решили да добавят стойност към поръчките на всеки един техен клиент, закупил или продал крипто, и да раздадат 10 000 бонус точки. Бонус точките могат да бъдат използвани за закупуване на всяка една от криптовалутите, които се предлагат на сайта или мобилното приложение на xChange.bg.

Трима късметлии ще получат бонус точки на обща стойност 1 000 лв. Наградите са разпределени по следния начин:

– 5 000 бонус точки или равностойност от 500 лв. отиват при най-големия късметлия;
– 3 000 бонус точки или равностойност от 300 лв. отиват при втория изтеглен;
– 2 000 бонус точки или равностойност от 200 лв. отиват при при бронзовия късметлия.

Всеки един от тримата късметлии ще може да обмени бонус точките си за избрана криптовалута. Валутите, които могат да бъдат закупени, са BTC, ETH, LTC, BCH, DOGE, LINK, UNI, USDT, USDC, дори и CHANGE.

Кампанията на xChange.bg ще тече по-дълго от всяка Black Friday оферта и ще даде шанс на повече хора да се включат в надпреварата. В играта ще могат да участват всички клиенти, изпълнили* поръчки на стойност над 100 лв. в периода 10.11.22 г. – 15.12.22 г. вкл. A късметлиите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 16.12.22 г. Освен дългия период на кампанията от xChange.bg имат още една добра новина. Всеки участник може да участва неопределен брой пъти, колкото повече поръчки** изпълни, толкова по-голям е и шансът да спечели.

Ако все още не си запознат с xChange.bg и това което правят, можеш да разгледаш сайта им тук. Ако пък не си новак и си запознат с пазара на криптовалутите и българските платформи за търговия, то със сигурност си чувал за тях. От xChange.bg се стремят винаги да предлагат бърза и лесна покупка и продажба на криптовалути, а наскоро пуснаха и уникална за България услуга, която заслужава внимание – Boost.

*За изпълнена се счита поръчка за покупка или продажба на криптовалута, по която е направено и постъпило плащане и към момента на тегленето е със статус Завършена.

**Поръчки за обмяна на криптовалута и Boost поръчки не участват в томболата.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Влез в профил

Регистрация

Reset Password

Моля въведи твоя потребител или email, за да получиш линк по email за създаване на нова парола.