xchange.bg banner

xChange.bg започна годината с летящ старт, като обяви интеграцията на нов платежен метод. Потребителите вече имат възможността да купуват криптовалути чрез иновативното приложение за мобилни плащания Settle.

Въпреки че празничният период приключи, клиентите на платформата могат да очакват подаръци. В периода от 6 януари до 6 февруари 2022 г. включително, потребителите, които купят крипто на сайта или в xChange.bg App и платят със Settle, ще получат еднократен бонус в размер на 20 лв. за първата си поръчка без значение от нейната стойност.
С помощта на Settle, клиентите могат да плащат директно с кредитна или дебитна карта. Мобилните плащания са сигурни, тъй като Settle не използва NFC технология и това предпазва от измами, свързани с близки безконтактни и картови разплащания.

Вече почти 5 години xChange.bg предлага на потребителите възможността да влязат на крипто пазара, като използват българско решение. Към момента платформата поддържа 7 криптовалути и 2 стабилни монети (BTC, ETH, LTC, DOGE, BCH, LINK, UNI, USDT и USDC) и планира да разшири предлагането, като се съобрази с търсенето от страна на клиентите си. С xChange.bg покупката, продажбата и обменът на криптовалути се случва удобно и надеждно. Автоматизираната система на xChange.bg се грижи за сигурността и своевременната обработка на поръчките 24/7.

Платформата предлага и най-широкия набор от методи за разплащане в България, което прави търговията с криптовалути по-лесна от всякога. Платежните методи към момента, освен Settle, включват банков превод, ePay, EasyPay, Cashterminal и дигитален портфейл (phyre, A1 Wallet, Pay by VIVACOM).

Освен това, xChange.bg е и единствената платформа, която разполага с мобилно приложение за търговия с криптовалути. Апликацията е първата по рода си в България, а създаването на поръчка през приложението е бързо, удобно и интуитивно. Всеки, който изтегли приложението от App Store на Apple или Google Play Store, получава 25 лв. в бонус точки.

Говорейки си за бонуси, xChange.bg предлага програма, която съчетава лоялна и реферална такива. Верифицираните клиенти могат да трупат бонус точки както от собствени, така и от поръчки на поканени клиенти, а освен това, xChange.bg периодично провежда срочни и безсрочни кампании, в които клиенти получават бонус точки при определени условия. При завършена собствена поръчка клиентите получават 0,3% кешбек, а 0,2% реферален бонус се натрупва от изпълнените транзакции на поканените от тях приятели, клиенти и контрагенти. При натрупване на минимум 1 000 бонус точки, клиентите могат да ги използват за покупка на някоя от криптовалутите, които платформата поддържа.

Според популярната поговорка, новата година носи нов късмет. Ако желаеш да вземеш късмета в свои ръце, можеш да се възползваш от възможността да търгуваш сигурно и бързо още днес, докато получаваш различни бонуси. Стани клиент на xChange.bg и се регистрирай тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Влез в профил

Регистрация

Reset Password

Моля въведи твоя потребител или email, за да получиш линк по email за създаване на нова парола.